В началото на март Йоан Богданов даде изявление за

...
   В началото на март Йоан Богданов даде изявление за
Коментари Харесай

Йоан Богданов с удивителна точност през април: кой ще бъде финалът на Европа, Миланското дерби и мегасблъсък Реал-Сити

   В началото на март Йоан Богданов даде изказване за някой от най- решаващите събития през футболния сезон в Европа. Дали воден от безконечните си фенски пристрастия или поради нюха си на занаятчия на прогнозите той се оказа пъклен прав. ”Много съм отчаян след загубата на Реал Мадрид от Барселона на Бернабеу с 0:1 в първия полуфинал за купата на Краля, само че имам вяра, че кралският клуб ще обърне развоя в Каталуния и ще се класира ”  - което стана факт след погром с 4:0 в интерес на Реал.

”Сигурен съм, че Симоне Индзаги ще отстрани безконечния зложелател още веднъж ” визирайки, че Интер ще надвие Ювентус в Дерби Д Италия, като двата тима спореха сходно на Реал и Барса в полуфинал за националната купа.В исторически проект на тази фаза и в този шампионат " черно-сините ” имаха кошмарна статистика и единствено отпадания от Юве.Е, както ни беше уверил Йоан Богданов обаче - Симоне Индзаги отстрани огромния зложелател и тази година.

Най-големи възторженостти обаче несъмнено заслужава обстоятелството че специалистът бе толкоз сигурен, че Интер  е измежду тимовете с максимален късмет да завоюват и Шампионската лига. ”Нерадзурите ” бяха отписвани още в групата фаза септември, само че се оправиха в компанията на Барселона и Байерн Мюнхен.След това по пътя си изхвърлиха на елиминация португалските грандове Порто и Бенфика, като предизвестията на Йоан, че против Порто възможностите на италианците са 50:50, а против определяната за доста мощна Бенфика няма да имат проблеми също бяха безгрешни.Интер се измъкна през иглени уши против Порто и с огромна доза късмет.

Срещу Бенфика те нямаха никакви компликации.Дали поради обстоятелството, че Йоан е върл почитател точно на Реал Мадрид и Интер той разгласи с постове в обществените мрежи, че това ще бъде финалът в Шампионската лига.Бившият сътрудник на Нойзи в 168 часа подсигурява, че Интер ще отнесе Милан в един от най-чаканите полуфинали от години.Реал Мадрид пък ще бие Ман Сити, колкото и да са положителни и тази година. Йоан Богданов нашумя с точните си прогнози на ЕВРО 2016, когато бе уверен, че Португалия ще успее да победи на коефициент 20.

Колко тъкмо завоюва някогашният младеж на Славия преди 7 години от купата на Мореплавателите не се знае, само че някой настояват че може да е блъснал и над 100 бона.Ден след историческия край за Португалия мъжът бе видян в три разнообразни излашателни пункта да прибира суми.Йоан бе извънредно близо да да познае първенеца на второ подред европейско състезание.Цели пет години от 2016 до забавилото се поради Ковид ЕВРО 2020 преди две години той твърдо бе уверен, че е пристигнал мига на Англия.Е, една или две дузпи разделиха Трите Лъва от Европейската корона,  а Богданов от това да остане в историята като първия ценител у нас, познал два следващи европейски първенеца, откакто го е оповестил обществено неведнъж.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР